Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Το 2018 η χρονιά του Lallana!»

Henderson: «Το 2018 η χρονιά του Lallana!»

Σημαντική η επιστροφή του Lallana.

Στην πρόβλεψη ότι το 2018 θα είναι μία μεγάλη χρονιά για τον Adam Lallana προέβη ο αρχηγός των Reds, Jordan Henderson! O Hendo, γράφοντας στο επίσημο match programme της Liverpool για τον αποψινό αγώνα, σχολίασε τον συμπαίκτη του και παρτενέρ του στο κέντρο των Reds, Adam Lallana, ο οποίος μετά από μία άτυχη πρώτη περίοδο στη σεζόν επανήλθε δυναμικά με σκοπό να καθιερωθεί ξανά στις βασικές επιλογές του Jurgen Klopp.

«Θέλω να κάνω μία ξεχωριστή αναφορά στον φίλο μου, Adam Lallana» έγραψε ο Henderson. «Το Turf Moor ήταν η πρώτη του συμμετοχή ως βασικός για φέτος και μπορώ να σας πω ότι, δεδομένης της συνύπαρξής μας στα γήπεδα αυτά τα χρόνια, είναι μία στιγμή που τόσο αυτός όσο και εγώ ανυπονομούσαμε.»

Επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους ο Adam Lallana.
Επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους ο Adam Lallana.

«Δεν είναι μυστικό ότι ο Adz και η οικογένεια του είναι κοντά στη δικιά μου και είναι δύσκολο για αυτόν να κάθεται και να παρακολουθεί όλους αυτούς τους μήνες από την εξέδρα. Ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο που έχω γνωρίζει. Ακόμα και όταν χτύπησε πάντα δίπλα στα παιδιά και έδινε συμβουλές και στήριξη.»

«Σε μία στιγμή που θα μπορούσε να μείνει απόμακρος, εξαιτίας της απουσίας του, έγινε το αντίθετο. Ήταν ενεργός και γι’αυτό είναι τόσο σημαντικός για τον σύλλογο, εντός και εκτός γηπέδου. Το σπριντ του κια το τάκλιν στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα στο Turf Moor συγκέντρωσε το θαυμασμό του κοινού και συγκέντρωσε σε μία ενέργεια την ουσία του Adam ως παίκτη.»

«Δεν αμφιβάλλων ότι το 2018 θα είναι ένας τεράστιος χρόνος για εκείνος, τώρα που ξεμπέρδεψε με τον τραυματισμό του. Βέβαια θα μπορούσε να πάει μία επίσκεψη στο κομμωτήριο και να κοντύνει αυτό το μαλλί, αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να συλλογιστεί και δεν είμαι ο μόνος που το σκέφτεται αυτό!» κατέληξε χαριτολογώντας ο Hendo.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com